Effektiv og skånsom rensning af tagrender

Hvor ofte, du skal tømme dine tagrender varierer meget fra hus til hus. En god huskeregel er altid at tjekke og rense dine tagrender i løbet af efteråret grundet løvfaldet, så dine tagrender står tomme til at klare resten af både efterårets- og vinterens sne og regn. Har du træer tæt på og mos på taget, bør du tømme dine tagrender minimum 2 gange om året.

Undgå tilstoppet tagrender

Får du ikke renset dine tagrender i god nok tid, vil tagrenden blive fyldt med skidt, der til sidst vil resultere i tilstoppede tagrender, hvor vandet vil løbe over. Er uheldet først ude, kan du risikere, at der opstår fugtproblemer mellem dit tag og tagrende. Det er derfor vigtigt at holde sine tagrender rene, og her er det ikke kun nok at følge huskereglen om rensning af tagrender  1-2 gange om året, men at dine tagrender skal tjekkes med jævne mellemrum og renses alt efter behov.

En effektiv og sikker måde at holde sine tagrender frie for snavs, er ved brug af et tegrensningsfirma, der vha. nyere teknologi kan sørge for effektiv og skånsom rensning, især de steder, hvor du selv har svært ved at komme til. Få et tilbud på rensning af tagrender hos Algenord her.