Book et studie til dine virtuelle events

Går du med planer om at stable et virtuelt event på benene? Måske vil du holde et foredrag, spille en virtuel koncert eller gennemføre en lækker omgang online ølsmagning. Uanset hvad du har i tankerne, så bør du booke dig et studie, før at gøre mest mulig ud af dit virtuelle event!

Få det bedste ud af det virtuelle univers

Under pandemien var mange af os nødsaget til, at finde kreative løsninger for at kunne være sammen hver for sig. Her blev de virtuelle events et go-to for mange, og vi fik alle øvet os i at være sociale på en helt anden måde.

Det har givet meget stof til eftertanke, og de virtuelle events er fortsat et hit blandt mange. Virtuelle events kan blive til meget mere end bare et zoom møde, og hvis du gerne vil gøre det ordentlig så skal der være styr på faciliteterne.

Book et studie til dit virtuelle event på https://www.studio1b.dk/ og slip kreativiteten løs i dit helt eget univers. Alle faciliteterne er til for dig i et professionelt studie, og så er det dig der skaber den rette stemning.

Slip kreativiteten løs

I studiet kan du på blot få minutter danne dit vision omkring dig, og gøre dit virtuelle event ekstra fedt. Du kan for eksempel få billeder eller videroer i baggrunden på en gigantisk LED-væg eller du kan skabe dit eget hjemlige hyggesstudie med sofaarrangementer og levende lys.

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser, da stort set alle muligheder tilbydes i det professionelle studie. Du kan endda få integreret alt fra videomateriale, Kahoot, Slideshow eller SMS afstemninger i dit event.